Haemme toimeliasta Vaparin vetäjää JHL 379 yhdistykseen

30.1.2024

TYKKÄÄTKÖ ORGANISOIDA, JÄRJESTÄTKÖ MIELELLÄSI YLLÄTYKSIÄ KAVEREILLE, KIINNOSTAAKO KIVA VAPAA-AJAN TOIMINTA? ONKO SINULLA IDEOITA, MITÄ JHL-YHDISTYKSESI VOISI JÄRJESTÄÄ?

Oma JHL-yhdistyksesi tarvitsee uuden vapaa-ajan toiminnan vetäjän - olisitko se juuri Sinä? Tai haluaisitko alkaa hommaan yhdessä kaverisi kanssa?

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenille vapaa-ajan, tuttavallisemmin VAPARIN toimintaa esimerkiksi retkien ja jäsenetujen muodossa. Osa eduista on toistuvia, joista vaparin vetäjä sopii vuosittain uudestaan ja osa sellaisia, jotka vaparin vetäjä sopii yhdessä toimistosihteerin kanssa erikseen kullekin vuodelle. Syksyisin järjestetään jäsenkysely seuraavan vuoden aktiviteetistä ja kerätään ideoita suoraan jäseniltä. Kaikki päätökset vaparin toiminnan järjestämisestä tekee yhdistyksen hallitus ja yhdistyksen jäsenkokous. Vaparin vetäjä huolehtii lähinnä ideoinnista ja toiveiden keräämisestä sekä yhteydenpidosta etujen tarjoajiin. Lisäksi hän on tietysti yhdistyksen maksamana mukana yhdistyksen tapahtumissa ja retkillä vetäjänä yhdessä toisen erikseen valitun hallituksen jäsenen kanssa! Vaparin vetäjällä on koko yhdistyksen hallitus tukenaan ja apunaan, ja alkuun riittää aito innostus ja kiinnostus toimia JHL:n yhdistyksen vaparin vetäjänä! 

Toivomme, että olet yhdistyksemme jäsen (ei ole pakollista) ja edellytämme Sinulla on halua käyttää vapaa-aikaasi yhdistyksen vaparin toimintaan jokunen tunti kuukaudessa. Vaparin vetäjälle toki maksetaan veronalainen palkkio 90€/kk (jos on 2.vaparin vetäjää 45€/hlö/kk). Homma on kiva harrastus, johon tarvitset aikaa vaihtelevasti, ja sitä voi tehdä pääosin itselleen sopivina hetkinä. Hommaan perehdytetään, eikä koskaan tarvitse jäädä yksin.

Kerro itsestäsi hakemuksessa vapaamuotoisesti ja lisäksi esim. millaista kokemusta sinulla on vapaa-ajan toimintojen vetämisestä aiemmin.

Laita hakemus sähköpostilla jhlry379@gmail.com

Haku alkaa 30.1.2024 alkaen ja voimassa niin kauan, kunnes löydämme sopivan henkilön/henkilöt tehtävään.


Lisätietoja JHL 379 toimistosihteeri Helena Haloselta p. 044 988 3794 (ma-to klo 8.30-11 ja 11.45-16.00) tai sähköpostilla jhlry379@gmail.com