Jäsenedut

JHL 379 jäsenedut 2020

Pysyviä etuja 2020:

• Edenin kylpyläliput hintaan aikuiset 8€, lapset 5€ ja eläkeläiset 5€. Lippuja voit ostaa 5kpl/ostokerta. Edenin kylpylä on avoinna klo 10-21 joka päivä. LIPPUJA ON MYYNNISSÄ TOIMISTOLLA.

• Edenin hyvinvointiosastolta voit ostaa hemmottelevia hoitoja puh. 010 7838 052.

• JHL:n lomakeskuksen Livohkan vuorausmaksusta alennusta 8,00€ max.3vrk. enintään 2.krt./vuosi. Edun saat Livohkan vastaanotosta jäsenkortin esittämällä.

• Teatteri RIO:n vaihtolippuja hintaan 25€/kpl/max.2 kpl/jäsen. Lippuja voit ostaa keväällä ja syksyllä. (lippuja myynnissä rajoitetusti) LIPPUJA ON MYYNNISSÄ TOIMISTOLLA.

• HOPLOP lippuja hintaan 6€/kpl 2.kpl/jäsen/vuosi. HOPLOP LIPPUJA ON MYYNNISSÄ TOIMISTOLLA.

• Pelixir Oulu ja Kempele:

Keilausta jäsenhintaan Pelixir keilailuhallissa jäsenkorttia esittämällä.

Etua voi käyttää max.1.krt/kk

Hohtokeilausaikana etu ei ole voimassa-> normaali keilaushinnat

Oulu                                                                               Kempele

ma – to klo 11 – 21 1-2h hinta 14€                               ma – to 11 – 21, 1-2h hinta 14€

pe klo 11 – 15 1h hinta 14€                                           pe klo 11 – 16 1h hinta 14€

la klo 12 – 15 1h hinta 14€                                            la klo 12 – 16 1h hinta 14€

su klo 14 – 17 1h hinta 14€                                           su klo 11- 15 1h hinta 14€

Kenkävuokra sisältyy hintaan.

• Pelixir keilailuhallit ovat Alppilassa ja Kempeleessä www.pelixir.fi

Vaihtuvia etuja 2020:

• huhtikuussa 2020 JHL 379 kevätkokous Starissa. Kokouksen jälkeen maksuton elokuva +herkut jäsenille
  • Jäsenpikkujoulut loka/marraskuussa 2020

• Ylläolevista tapahtumista lisätietoa JHL 379 jäsenposteista.

JHL jäsenedut valtakunnallisesti:

Edut löydät sivulta:

JHL:n jäsenedut:

JHL tarjoaa sinulle voimaa, tietoa ja tukea. Hyödynnä liiton sinulle tarjoamat palvelut ja edut!

Oheisesta valikosta pääset tutustumaan kaikkiin jäsenetuihin tarkemmin.

Jäsenedut saat jäsenkorttia näyttämällä. Liity joukkoomme, meitä on noin 200 000.

JHL:n ja sen työttömyyskassan jäsenmaksu on 1,38 % ansiotulosta. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. JHL:n kokonaisjäsenmaksulla saat kaikki palvelut ja edut.

Edenin uimaliput jäsenhintaan.
    HopLop liput lapsille.