Koulutus

Opiskella voi läpi elämän!
PDF-tiedostoJHL Oulun seudun aluetoimiston koulutukset 2020.pdf (146 kB)
Tästä voit tulostaa JHL Oulun seudun aluetoimiston koulutuksista 2020 listauksen.
Klikkaa kuvaketta ja tutustu JHL-opiston tarjontaan!

Opiskele, aktivoidu, ilmoittaudu kurssille!

JHL:n kursseille voit ilmoittautua kätevästi sähköisesti. Uudessa, heinäkuussa 2019 käyttöön otetussa sovelluksessa kurssille voi ilmoittautua suoraan kurssikalenterin kautta.

JHL:n jäsenet voivat ilmoittautua JHL: n järjestämille kursseille sähköisesti heinäkuun alussa 2019 avatun omaKoulutus -järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan koulutuskalenterin kautta.

Ilmoittautumisessa käytetään samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin omaJHL:ssä.

Yhteisöjäsenliittojen jäsenet ilmoittautuvat hakulomakkeella.

Ei-jäsenet hakevat hakulomakkeella.

Ilmoittautuminen päättyy noin viisi viikkoa ennen kurssin alkua. Tarkemmat tiedot löydät koulutuskalenterista.

Voit aina kysyä vapaita paikkoja ilmoittautumisajan umpeuduttua olemalla yhteydessä JHL:n kurssisihteeriin yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla kurssisihteerit@jhl.fi tai puhelimitse numeroon 010 7703 510.

Saat tiedon kurssille pääsystä hyvissä ajoin hakuajan päättymisen jälkeen. Kurssivahvistuksen mukana saat lisätietoja ja matkustusohjeet.  Kursseille valitaan ensisijaisesti niitä jäseniä, joille kurssi on tarkoitettu. Valinnat tehdään liiton koulutuspalveluissa.

JHL tarjoaa jäsenilleen myös verkkokursseja.

Käytännön asioissa voit kääntyä kurssisihteereiden puoleen kurssisihteerit@jhl.fi tai 010 7703 510.